Waar kun je me vinden

Vanaf 2014 geef ik workshops en presentaties Social media voor senioren

  • 28 september 2017 via Startpunt Wageningen in de Wielewaag in Wageningen
  • Maart 2017: Zorgcentrum Vreedenhoff, Arnhem
  • December 2016: op verzoek van studenten InHolland Rotterdam ihkdv hun actie voor Save the Children
  • Oktober 2016: Facebook-pagina voor afdelingen, KBO-Limburg (cursus, 2 bijeenkomsten)
  • Lenteactie 2016: workshops social media voor senioren
  • In samenwerking met Vodafone en NederlandCares workshops Social media voor senioren #omaonline in Utrecht, Amsterdam en Maastricht (december 2015) en Den Haag en Rotterdam (januari 2016).

En verder gaf ik workshops en presentaties bij de bibliotheek Rozenburg ism Anbo, Rotterdam; Studiekringen Gelderland; een bijeenkomst van de ouderenbonden in Renkum/Doorwerth, in de bibliotheek in Den Haag tijdens het mediacafé; de Seniorendag van ABN-AMRO; bibliotheek het Eemhuis in Amersfoort: Social media, waar gaat het over en wat kan ik ermee; de SBOG, Samenwerkende Bonden van Ouderen Gelderland; enkele Volksuniversiteiten; een reeks die ik zelf organiseerde in Ede.

Wil je meer weten, bijvoorbeeld over een presentatie of een workshop social media, Facebook of Twitter voor senioren? Ik geef je graag informatie via e-mail of telefoon: 0317-422368

In september 2013 verscheen mijn boek Social media voor senioren bij uitgeverij Scriptum

In september 2013 verscheen mijn boek Social media voor senioren bij uitgeverij Scriptum. 4e editie september 2016!