Waar kun je me vinden

Vanaf 2014 geef ik workshops en presentaties Social media voor senioren

Onder andere via Startpunt Wageningen in de Wielewaag in Wageningen, Zorgcentrum Vreedenhoff, Arnhem, op verzoek van studenten InHolland Rotterdam ihkdv hun actie voor Save the Children, Facebook-pagina voor afdelingen, KBO-Limburg (cursus, 2 bijeenkomsten). Verder was  ik betrokken bij de campagne #omaonline van Vodafone en gaf ik daarvoor workshops Social media voor senioren in een aantal grote steden.

Ook kon je me vinden tijdens workshops en presentaties bij bibliotheken (oa Rozenburg/Rotterdam, Den Haag, Wageningen, Eemhuis/Amersfoort), ouderenbonden, een Seniorendag van ABN-AMRO, Volksuniversiteiten en een reeks die ik zelf organiseerde in Ede.

Wil je meer weten, bijvoorbeeld over een presentatie of een workshop social media, Facebook of Twitter voor senioren? Ik geef je graag informatie via e-mail of telefoon: 0317-422368

In september 2013 verscheen mijn boek Social media voor senioren bij uitgeverij Scriptum

In september 2013 verscheen mijn boek Social media voor senioren bij uitgeverij Scriptum. 4e editie september 2016!