Workshops en presentaties

seniors toetsenbord

Informeer naar mijn speciale aanbieding tijdens de eerste helft van 2018!
Bel 0317 – 422368 of 06 – 51 89 66 11
of stuur een e-mail naar info (at) vanbetuwadvies.nl

Start je met social media of heb je al meer ervaring? Mijn workshops voor senioren zijn afgestemd op jóuw wensen en ervaring!

Deelnemers aan mijn workshops en presentaties voor senioren zijn starters en ervaren gebruikers. Dit betekent in de praktijk dat tempo en vragen weleens erg uiteen kunnen lopen. Omdat ik het belangrijk vind de workshops op de deelnemers af te stemmen, geef ik daarom verschillende workshops en presentaties. Af en toe organiseer ik ze zelf, meestal geef ik ze via een organisatie zoals een bibliotheek, een ouderenbond of een organisatie die een aparte activiteit organiseert. Hieronder enkele voorbeelden. Wil je toch iets anders of meer weten? Mail me dan.

Voor starters:

  • Social media voor senioren: wat zijn social media, waar gaat het over en wat kan ik ermee
  • Facebook, de eerste stappen

Voor ervaren gebruikers:

  • Training Facebook-pagina opzetten en gebruiken (twee bijeenkomsten)

en:

  • Individuele workshops voor bijvoorbeeld bestuurders, gemeenteraadsleden, managers
  • Telefonische begeleiding inzetten van social media voor projecten
  • Telefonische individuele begeleiding

Voor mijn workshops en presentaties hanteer ik dezelfde prijzen als voor mijn reguliere workshops en presentaties, maar een passend aanbod is natuurlijk altijd mogelijk.